Bilder från reportagefotografering

Jag besöker många gårdar, stallar, ridklubbar och liknande när jag gör mina reportageresor. Ofta får jag sedan förfrågningar om bildköp från mina besök.

Och naturligtvis går det alldeles utmärkt att beställa dessa bilder!
Alla priser är inklusive moms och gäller dig som jag har gjort besöket hos.
Tillsammans med bilderna kommer en faktura som skall betalas inom 10 dagar.

Bildskiva från mitt besök

Lågupplösta bilder (info om lågupplösta bilder): Jag väljer ut blandade, lämpliga bilder i överenskommet antal, och levererar dem i lågupplöst format med logga på en personlig CD-skiva med snyggt tryck. Du har publiceringsrätt på bilderna enligt informationen för Bildskiva Standard >>.

.Antal lågupplösta bilder på skivan:
.10 st
.20 st
.40 st
.80 st
Pris/skiva:.
250 kr.
350 kr.
400 kr.
750 kr.

 

Högupplösta bilder (info om högupplösta bilder): Här talar du om vilka bilder du vill ha på skivan - antingen har du sett dem i en tidning, på Internet eller så har du köpt bildskivan med de lågupplösta bilderna och väljer utifrån den. Bilderna kommer utan logga, och levereras på en personlig CD-skiva med snyggt tryck. Du har publiceringsrätt för eget bruk på bilderna.

.Antal högpplösta bilder på skivan:
.1 st
.2 st
.3 st
.4 st
.6 st
.10 st
Pris/skiva:.
300 kr.
550 kr.
750 kr.
900 kr.
1.200 kr.
1.400 kr.


Rabatt på kopior och förstoringar

Om du inom två år från mitt fotograferingstillfälle beställer kopior eller förstoringar från bilder jag tog under mitt reportagebesök hos dig, har du 25% rabatt på alla aktuella priser gällande kopior och förstoringar. Se ordinarie prislistan här och räkna bort 25% på priset >>
Den här rabatten kan inte kombineras med andra rabatter.

Komplett prislista (pdf) på de ordinarie priserna >>

Tänk på att det inte är tillåtet att bara plocka bilder från hemsidor och publicera dem - oavsett om det är på Internet eller i tryck. För privatpersoner använder jag mig av policyn från SFF, dvs. jag fakturerar dubbelt pris vid otillåten publicering, och dubbelt pris vid utebliven namnangivelse. För företag och liknande fakturerar jag enligt SFF's rekommenderade priser.

 

 

 

foto & design © Jenny Staaf
www.jennystaaf.com