Bildskiva Standard

Min mest köpta produkt är Bildskiva Standard. De innehåller alla bilder på en häst, ett ekipage, en akt osv. från ett tillfälle (dock max 40 bilder på samma skiva). För sto med föl har jag tagit fram ett specialpaket med alla bilder på både sto + föl vid samma tillfälle (dock max 80 bilder).

Bilderna levereras lågupplösta med min logga.
Läs här om skillnaden mellan lågupplösta och högupplösta bilder >>

Bildskiva Standard kostar 600 kr/st inkl. moms och porto.
Bildskiva Standard Sto med Föl kostar 800 kr/st inkl. moms och porto.

Tanken bakom Bildskiva Standard med alla bilder är att den levereras för påseende för beställning av förstoringar/högupplösta bilder och liknande. Man kan nöja sig med att bara köpa bildskivan med de lågupplösta bilderna och inte beställa något annat, och den levererade skivan får naturligtvis behållas.

Publiceringsrätt: Det ingår även publiceringsrätt för eget bruk på de lågupplösta bilderna. De kan därmed användas på tex. Facebook, på egna bloggar och egna hemsidor.

Rabatt: 100 kr i rabatt per bild för de fyra första högupplösta bilderna eller förstoringar från 380 kr vid beställning inom ett år från Bildskiva Standard.

Har du andra önskemål på vad skivan skall innehålla - tex. flera olika hästar, uppträdanden från olika tillfällen, fler bilder eller något annat - kontakta mig så ger jag dig ett prisförslag på en specialskiva.

Så här stora är bilderna, så här stor är loggan och så kan den vara placerad:

Viktigt att komma ihåg: Från de lågupplösta bilderna går det inte att göra förstoringar eller utskrifter i godtagbar kvalité.


Komplett prislista (pdf) >>

 

Tänk på att det inte är tillåtet att bara plocka bilder från hemsidor och publicera dem - oavsett om det är på Internet eller i tryck. För privatpersoner använder jag mig av policyn från SFF, dvs. jag fakturerar dubbelt pris vid otillåten publicering, och dubbelt pris vid utebliven namnangivelse. För företag och liknande fakturerar jag enligt SFF's rekommenderade priser.

 

 

 

foto & design © Jenny Staaf
www.jennystaaf.com