Digitalt arkiv

Jag har hundratusentals bilder i mitt digitala arkiv. Det kommer troligtvis aldrig att finnas tid till att presentera bilder från alla gamla arrangemang här, men det går naturligtvis alldeles utmärkt att beställa digitala bilder och/eller förstoringar från befintliga bilder.

Det är mycket begränsad tillgång till bilder ur mitt analoga arkiv så jag listar inte upp några arrangemang fotograferade analogt här. Men vet du att jag har fotat dig analogt (= ej digitalt) och vill beställa därifrån så kontakta mig gärna så kanske vi kan lösa det ändå.

Bakom länkarna nedan har jag i alla fall listat vilka större arrangemang jag varit på sedan jag började fota digitalt. Jag har inte listat upp privata fotosessioner, men sådana kan man naturligtvis också beställa från. Välkommen med förfrågningar om den bild som just du söker finns i mitt arkiv! jenny@moflostuteri.com

Grundpriserna för digitala kopior finns här >>
Specialpriserna från reportagebsök finns här >>
Priser på papperskopior, förstoringar, canvastavlor mm. >>
Komplett prislista (pdf) >>

 

Utöver bilder från olika arrangemang, har jag mängder med bilder på djur och natur, främst bilder från Nämforsen med omnejd. Kontakta mig gärna om du söker bilder.
jenny@moflostuteri.com

 

Tänk på att det inte är tillåtet att bara plocka bilder från hemsidor och publicera dem - oavsett om det är på Internet eller i tryck. För privatpersoner använder jag mig av policyn från SFF, dvs. jag fakturerar dubbelt pris vid otillåten publicering, och dubbelt pris vid utebliven namnangivelse. För företag och liknande fakturerar jag enligt SFF's rekommenderade priser.


 

foto & design © Jenny Staaf
www.jennystaaf.com